Days & Time

Odliczanie do następnej pełnej godziny

Czas lokalny
Gotowy
25:00

Czas trwania
00:25:00 · 01:30:00

Zapisane minutniki

Brak zapisanych minutników

Szybki dostęp

Klawiatura i pomoc

Space Start / pauza   L Okrążenie   F Pełny ekran   Esc Wyjdź

Minutnik i stoper mają oddzielne sesje. Odświeżenie zachowuje sesję tej karty. Zapisane minutniki i ustawienia pozostają w tej przeglądarce.

Godzina zakończenia używa twojej strefy czasowej. Zatrzymanie alarmu zachowuje wybraną godzinę.

Zapisz minutnik

Wyzerować minutnik?

Odliczanie do następnej pełnej godziny

Odliczaj czas do następnej pełnej godziny na spotkanie. Sprawdź czas docelowy w swojej strefie i uruchom lub udostępnij odliczanie.

Instrukcja

Celem jest następna pełna godzina w strefie urządzenia: o 14:20 wybrana będzie 15:00. Obowiązują zasady czasu letniego. Sprawdź godzinę i rozpocznij.

Jak wpisać czas trwania?

Pola oznaczają godziny : minuty : sekundy. Dla 90 minut wpisz 01:30:00. Wklejone 01:30 oznacza 1 minutę i 30 sekund. Sprawdź etykiety przed startem.

Strony scenariuszy wybierają następną datę przy otwarciu i po północy. Zapisane i udostępnione wydarzenia zachowują ten termin. Otwórz scenariusz dla kolejnego terminu; nie wymaga to corocznej edycji stron.

Udostępnianie

Wybierz typ, nazwę, cel i strefę, a następnie utwórz link. Wszyscy używają tego samego stałego celu. Późniejsze otwarcie nie rozpoczyna odliczania od nowa. Zmiany wymagają nowego linku; brak zdalnej pauzy grupowej.

Wspólne odliczanie do wydarzenia

Dźwięk i ograniczenia przeglądarki

Powiadomienia wymagają otwartej karty i obsługi urządzenia. Uśpienie, wyciszenie lub zamknięcie mogą je uniemożliwić. Wydarzenia kalendarzowe nie mają alarmu. Błędny zegar urządzenia może powodować różnice między odbiorcami.

Ustawienia zapisu

Zgoda na zapis zachowuje zapisane timery, wydarzenia, język, region i wygląd w tej przeglądarce. Bez zgody zapisane timery i wydarzenia pozostają w pamięci na czas tej wizyty. Ta karta zachowuje działające timery, te preferencje i szkice przy zmianie języka. Usunięcie danych przeglądarki usuwa zapisane dane. Bez konta i kopii między urządzeniami.

Wszystkie narzędzia